Omslagafbeelding

Wij zijn YoPromo.nl

Promotieproducten zijn geweldige marketingtools om naamsbekendheid te genereren. Items met eigen bedrukking zorgen ervoor dat jouw merk aandacht krijgt! Er is voor iedere gelegenheid een geschikt promotieartikel: of je nu wilt opvallen op handelsbeurzen en evenementen, je klanten, partners of leveranciers een blijk van waardering wilt geven of je kantoor (en je collega’s!) met je merk wilt laten pronken.

Onze focus ligt op een duurzame, gecertificeerde collectie waarbij we enkel samenwerken met Europese leveranciers. We zetten daarbij in op verminderen, hergebruik van afval, recycling, upcycling en gebruik van natuurlijke materialen.

Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij jouw uitdagingen en doelstellingen. We zijn eerlijk en transparant en streven samen met jou naar groeiende verkoopresultaten. We spelen direct in op nieuwe ontwikkelingen in de branche. We adviseren je en ondersteunen je met jouw marketingactiviteiten.

Wij zijn YoPromo.png

freestocks-PxM8aeJbzvk-unsplash (1).jpg

YoPromo.nl is een onderdeel van YoKado.nl

Als hardwerkend en familiaal team (van zowel YoKado.nl enYoPromo.nl, als YoWorkwear.nl en YoBedankt.nl) zijn wij dagelijks hard aan het werk om passende geschenken op maat te creëren. Passende geschenken die volledig aan jouw wensen voldoen! Zo maken we jouw collega's, werknemers en/of relaties blij: en daar houden we van! Onze vaste kern bestaat uit bekende gezichten die gezamenlijk meer dan 30 jaar ervaring bezit. Deze ervaringen zetten we in om de mate van klantvriendelijkheid en -tevredenheid hoog te houden.

Lees hier meer over YoKado.nl

Direct even bellen?

Bekijk ons assortiment